Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rossz az aki Rosszra gondol;) És hülye aki nem!

Rajzolós   rossz az aki rosszra gondol videó: 

  www.youtube.com/watch

                                                                                       

 

Sötét éjszaka volt, az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetkőztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam, és megtörtént az első.................pelenkázásom!

Nélküled alszom el, de te álmomból keltesz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkamon forró nedved édes ízét. Szeretlek: ó, kávé!
 

Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz, és kijön a mag! Kérsz még egy szotyit?

Érzem az ajkad puhaságát, s rajtam keresztül a lé folyik a szádon át, mert én vagyok a SZÍVÓSZÁL!

Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek! De most már elég rólam! Te hogy vagy?

Először finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül ELMEGYEK, így szerellek meg, te átkozott vízakna!

Ha rád gondolok, a vágytól égek, hogy barna tested a számhoz érhet. Sokan látják, nekik már világos, hogy az én szerelmem a Borsodi Világos!

Forróságtól izzadva vágyom rád, nyelvemmel akarom érezni minden egyes porcikád, és ahogy zuhanyként hűsíted le tüzelő testem. Imádlak, csoki fagyi!


Van egy dolog, ami nagy és kemény, ha beveszed a szádba és ki-be húzogatod, idővel fehér lé kezd folyni belőle... Ez a fogkefe!


Tegnap éjjel őrülten kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán mégiscsak nélküled kellett elaludnom! Hol voltál, te hülye pizsama?


Simizel, becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetkőztetsz... Hurrá, új pelust kapok!


Tudom rosszul fog esni, amit most irok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a Télapó nem létezik!


Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!


Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nő. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, miközben húzza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"


Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni, amint hideg zuhanyként hűtöd le tüzelő testemet! Imádlak: COCA-COLA !


Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!


Reggel, mikor az ágy kivet, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenáron!


Reggel nem eszem, mert hiányzol, délben nem eszem, mert hiányzol, este nem eszem mert hiányzol, éjjel nem alszom, mert éhes vagyok.


Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinálni? De hisz te nem is tudsz repülni!


Vágytam Rád, kívántalak, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva, te dög SZAUNA!


Imádom, ha te vagy fölül, így meleget érzek belül. Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye bedőltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a PULCSI...


Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Óh, drága biciklim!!!


Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és megleszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!


Most ébredtem. Az ablakodon át látom, egyedül alszol és fázol. Bekúszom melléd, melegíteni akarlak, de felébredsz és szemet szúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY


Egész este arról álmodtam, ha felébredek, végignyalom a tested, aztán hosszú, hűvös csókkal a magamévá teszlek. Imádlak, Magnum!


Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb... a mobiltelefon.


Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipőm!


Szia! Csak azért írok, hogy tudd, tegnap este betelt a pohár, elegem van, nem bírom tovább, húztam-halasztottam egy ideig, de most már el kell mennem a fogorvoshoz.


Szerelem reggel, szerelem délben, szerelem este... Az a qrva csaptelep.

Éreztem, hogy úrrá lett rajtam a vágy. Megfogtam a derekát, az ajkaink szenvedélyesen egymáshoz értek - aztán összezárta a lábait, és összetört a szemüvegem...

Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA...


Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Szerki

Írj nekem a címemre ja és KOMIZZ! SZAVAZZ
érezd jól magad!
By Főszerki

oollddaall@citromail.hu

:)))))doLllSss


doŁŁ$


Háttér


írj email-t: oollddaall@citromail.hu


Kijelölésgátló


NEM!


Smileykmnre


Üzi-dobozom:)


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 124968
Hónap: 2546
Nap: 82