Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Borzalmas gyerekkoráról mesél Selena Gomez

Selena dúsgazdag, híres és sikeres fiatal énekesnő. De nem volt ez mindig így: a fiatal énekesnő megdöbbentő dolgokat mesélt gyerekkoráról! Nem csinál titkot abból, hogy bizony szegények voltak. Nem csak amerikai mértékkel mérve – gyakran enniük is alig volt mit.

 

Egy interjúban szomorú emlékeiről mesélt. „Emlékszem, anyukám kocsijából gyakran kifogyott a benzin. Ilyenkor leálltunk az út szélére, és aprópénz után kutattunk a kocsiban, hogy legalább néhány fillért össze tudjunk kaparni benzinre” – mesélte.

 

 

És most már az is érthető, miért eszik Selena – saját bevallása szerint – annyi gyorskaját. Kiderült, hogy gyerekként nem volt pénzük rendes ételre, és folyton „filléres tésztakonzervet” vettek – rendes étel ritkán került az asztalra. Ha pedig Selena szeretett volna elmenni valahova – például koncertre –, össze kellett spórolni a jegy árát...

 

A fiatal énekesnő mostanra dúsgazdag lett, ráadásul szintén milliomos szerelme, Justin Bieber is elhalmozza ajándékokkal – Selena mégsem felejtette el, mit köszönhet anyukájának. „Anyu 16 éves volt, mikor megszülettem; nagy felelősséget vállalt, mindent feladott értem. Egyszerre három állása volt, feláldozta értem az életét” – mondta el Selena, aki már korábban tanúbizonyságot tett érett gondolkodásáról.

selena1.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

rajongó

(rajongó, 2015.11.17 20:21)

szörnyű gyerekkorod lehetett

sari 1105@citromail.hu

(Nikolett Sári, 2014.01.12 12:51)

Selena nagyon sajnállak de most már legalább az anyukádnak is tudsz segíteni.nagyon nagy rajongód vagyok és a további sikereidhez is drulolok érd el azt amit szeretnél jó a hangod

 

 

Profilkép
Elérhetőség

Szerki

Írj nekem a címemre ja és KOMIZZ! SZAVAZZ
érezd jól magad!
By Főszerki

oollddaall@citromail.hu

:)))))doLllSss


doŁŁ$


Háttér


írj email-t: oollddaall@citromail.hu


Kijelölésgátló


NEM!


Smileykmnre


Üzi-dobozom:)


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 127305
Hónap: 2368
Nap: 63